Hej folkens

Vi bliver en kende udfordret på klorvandet fra 1. juni. Svømmestadion kommer nu langt om længe i gang med at renovere bassinet, men det betyder desværre, at der fra 1. juni og 5 måneder frem, ikke er svømning indendørs. Bum!

Men, til gengæld åbnes der op for udendørsbassinet, hvor der opsættes banetov i 25m bassinet. Der kommer således 6-7 baner derude. Hvordan det kommer til at spænde af med klubber, konkurrencesvømmere og offentlige baner har jeg ikke helt overblik over endnu, men jeg smider info op, så snart jeg ved det.

Vi fortsætter altså svømningen efter 1. juni, men kun i udendørsbassin.

Jeg barsler til gengæld med tanken om at oprette små open water hold hen over sommeren, hvor vi mødes i grupper af 4-5 mand og svømmer en tur sammen i havet. Her vil fokus selvsagt ikke være på finteknikken eller flyde/balanceøvelser, men mere det at vænne sig til åbent hav, bølger og at finde det rolige pace, hvor man holder til længere strækninger.

Smid endelig en kommentar herunder, hvis det har din interesse. Ellers tager vi en snak om det, når vi mødes i hallen.

/ Line

 Læs mere om lukningen af det store bassin her:

Info vedr. lukning af indendørsbassin fra 1. juni:Fra og med d. 1. juni til og med d. 31. oktober 2016er det indendø…

Posted by Aarhus Svømmestadion on Wednesday, February 17, 2016