Så er der lidt mere nyt fra Aarhus Svømmestadion omkring deres åbningstider fra juni til og med september – helt bestemt fra uge 22 til og med uge 39. De nye åbningstider skyldes en forestående renovation af indendørsanlægget. Læs mere her.

I uge 22-26 + 33-39  har de følgende åbningstider:

  • Mandag til fredag: 8-16
  • Lørdag : 8-17
  • Søndag: 9-17

I uge 27-32 har de følgende åbningstider:

  • Mandag til fredag: 7-18.
  • Lørdag: 8-17
  • Søndag: 9-17.

Det er i hvert fald meldingen dags dato! Jeg skal forsøge at holde mig orienteret om eventuelle ændringer til ovenstående, men ellers kan jeg kun anbefale at følge dem på Facebook, hvor de er gode til at melde ud omkring ændringer i åbningstiden.

De har endvidere meldt ud, at der vil være min. 4 baner til offentlig svømning. Hvor meget pres, der bliver på banerne, det kan jeg ikke sige noget om. Det er klart, at fordi det er udenfor, og ikke er i “rush hour”, at så vil der generelt være færre i bassinet. MEN, det er også væsentligt færre baner end normalt. Derfor, så er det lidt en prøveperiode vi går ind i – for os alle.

Vær derfor (mentalt) forberedt på, at vi ikke har en bane for os selv, og at temperaturen udenfor kræver, at vi snakker mindre og svømmer mere.

Vi ses i det fri! Og hey, imens du pjasker i opvarmet bassinvand, så kan jeg risikere at stå i silende regn og blæst. Tænk lige over det 😉

/ Line