Skulle det være gået din næse forbi, så har jeg valgt at lave en mindre tillægsforretning til undervisningen. Jeg bliver ofte spurgt til udstyr og lige for tiden også rigtig meget til våddragter. Og jeg svarer meget gerne! Jeg har også flere mærker jeg anbefaler, ligesom at jeg også gerne sender folk ud på diverse webshops og fysiske butikker.

Men fordi jeg selv svømmer i en våddragt fra Z3R0D (deres VANGUARD model), og generelt kan stå inde for deres produkter, så virkede det som en naturlig forlængelse af mit foretagende, at jeg også tog deres produkter ind. Dermed ikke sagt, at jeg ikke også anbefaler andet, men da jeg fik muligheden for at tage deres produkter ind (samt videregive en rabat til jer!), så takkede jeg ja 🙂

Lige nu er det deres tre typer af våddragter – VANGUARD, ATLANTE og 365, som jeg kan hjemskaffe. Dem ser du herunder (de findes også i en damemodel):

Z3R0D-VANGUARDZ3R0D-ATLANTEZ3R0D-365

Du kan læse mere om dem her: http://www.privatsvoemmeundervisning.dk/zerod/zerod-vaaddragter/

Derudover har jeg også et (næsten) komplet træningssæt til din og vores daglige træning. Jeg har som regel et net med i hallen, så der kan du altid se, hvad der er med i pakken.

Z3R0D_Svømmekit-webDet kan du læse mere om her: http://www.privatsvoemmeundervisning.dk/zerod/zerod-traeningsudstyr/