Flere af mine svømmere har efterspurgt lidt open water svømning i tillæg til vores bassintræning. Som en anden hønemor har jeg derfor lagt et par datoer ud på Doodle, hvor jeg vil forsøge at samle så mange som muligt 🙂

Det er ganske uformelt og foregår på Aarhus Havbane, der jo som sådan er åben for alle. Men nogle gange er det bare rart, at der er nogen, der tager initiativet til at samles og få trænet lidt. Og hvem ved, måske møder du nye mennesker?

Hermed gjort 🙂

Datoerne er som følger:

  • 29. juni kl. 17.30
  • 2. juli kl. 15.00
  • 6. juli kl. 17.30
  • 13. juli kl. 17.30
  • 16. juli kl. 15.00
  • 23. juli. 17.30

Men smid lige en tilmelding på Doodle, hvis du vil med, så vi har lidt styr på hvor mange/hvem vi skal holde øje med. Og ALLE er velkommen. Man behøver ikke at have svømmet ved mig 🙂

Der er ligeledes også plads til alle niveauer. De mere erfarne sender vi afsted på tur imens de, der stadig er nye i open water, stille og roligt går tingene igennem. Vi vænner os til vandet, snakker lidt om livredning og hvad man skal være opmærksom på, når vi ikke længere er i klorbassinets trygge rammer, osv. Og så svømmer vi selvfølgelig, og så kan de mere erfarne samle os andre op på vej rundt på havbanen 🙂

Når vi er så oppe igen, så kan vi altid sparke dæk, fortælle krigshistorier og snakke grej 😉

Hvem tager kaffe og kage med?

/ Line