Hvem er jeg så?

Som du rigtig nok har gættet er mit navn Line Vittrup. Jeg har brugt en del timer i klorvand, faktisk så mange, så det måske er lettere at fortælle dig, at jeg har svømmet siden 1987.

Når ikke jeg selv har ligget i vandet, har jeg stået på kanten i Triton Vejle og AGF Svømning hvor jeg har undervist børn, unge og voksne som henholdsvis træner i svømmeskolen og i nogle år også som talenttræner i AGF. Derudover har jeg brugt en del timer på frivilligt bestyrelsesarbejde i AGF Svømning og i en periode også som leder af Svømmeskolen i samme.

IRONMAN og tritræning

Jeg kørte triatlon i årene 2013, 2014 og 2015. Siden da har jeg droslet en del ned til “hyggebasis”. Men jeg husker tydeligt, hvordan det var, da jeg startede ud tilbage i 2013. Her var min base i svømningen en stor hjælp, da jeg ikke skulle bruge så meget mental energi på det. Jeg fik til gengæld lejlighed til at se, hvordan mange andre kæmpede med den disciplin. Mænd og kvinder der i dén grad giver mig baghjul, når det gælder løb og cykling, men som, fordi de ikke har samme baggrund som mig, virkelig kæmper med teknikken i vandet.

Læs udtalelser fra nogle af mine svømmere.

Efter at have gennemført både KMD Ironman Aarhus 70.3 og KMD Ironman Copenhagen i 2014, var det tid til at sadle om og sætte nye mål. Og et af mine mål er at få flere til at føle samme glæde for vand, som jeg gør. Så hvis du er klar på at tage fat på arbejdet, så er jeg også.

Læs mere om hvordan det hele foregår her. Priserne finder du her.