Janne, 40 år:

“Jeg startede helt fra bunden med at lære crawl. Med super gode basale øvelser jeg hurtigt vandføling og fornemmelse for, hvad crawl kræver. Line var fantastisk til, at spotte alle dårligdomme fra dag ét, så vi med det samme kunne arbejde med det.

Træningen med Line er 100 % tilpasset mig, målrettet og koncentreret og det kommer der resultater af. I starten tænkte jeg “Jeg lærer det aldrig”! Idag er det en fantastisk følelse, at springe i bassinet og svømme et par kilometer, som er hyggetur.”


Familien Zachariasen, 47, 46, 18 og 14 år:

“Som familie modtager vi svømmeundervisning af Line. Vi startede med meget forskellige forudsætninger – én af os havde vandskræk, og de tre andre havde bare dårlige vaner.

Line startede med at lære os det helt basale, som man bør kunne, når man skal bevæge kroppen i vand – øvelser vi, efter den første time, ikke helt synes havde noget med ”rigtig” svømning at gøre – men det var sjovt og meget hurtigt fandt vi også ud af, hvor vigtigt det egentligt er, at arbejde med kroppens balance i vandet, og hvor de forskellige bevægelser i crawl egentlig starter – og efterhånden mærkede vi alle en stor forskel. Grundøvelserne er gode at bruge også når vi svømmer for os selv i den daglige træning.

Line er en tålmodig træner, hun er god til at forklare de forskellige øvelser og tilpasse dem vore forskellige behov og udfordringer. Hun har formået at få os alle op på et meget højere niveau, og samtidig er det sjovt at få undervisning. Man lærer en masse hver gang, og så er det også lidt hårdt – på den gode måde.”


Michael, 53 år:

“Jeg har løbet og cyklet i mange år og begyndte for tre år siden med triatlon. Den store udfordring her var klart svømningen. Mine første halve ironman blev derfor gennemført med brystsvømning. Det skulle der laves om på! Derfor tog jeg fat i Line.

Mine første timer handlede om at få styr på det helt basale. Jeg troede aldrig, jeg skulle lære det, men med Line som træner lykkedes det mig at komme i gang med crawl. Jeg er nu gået fra at kunne svømme 10 m crawl til nu at kunne bruge det som en del af min daglige træning og ikke mindst i forbindelse med triatlon.“


Jørgen, 50 år:

“Efter at være startet med triatlon gik det hurtigt op for mig, at jeg havde behov for at få lært teknikken i crawl. Derfor bookede jeg privattimer ved Line. Det gav hurtigt resultater og jeg betragter nu svømningen som den letteste disciplin. Jeg har indtil videre gennemført flere triatlon på OL distancen og skal i 2018 deltage i en halv ironman.

Træningen har givet mig en række gode værktøjer til min egen træning, hvilket også kan ses på mine tider og distancer. I starten brugte jeg over 3 min per 100 m og er nu under 2 min på 100 m. Jeg gennemførte også en 4 km lang tur over Aarhus bugten i 2017. Jeg får stadig timer ved Line fra tid til anden, når der lige skal “pudses lidt af” på de dårlige vaner.

Jeg har fået meget ud af benytte Line som min personlige svømmetræner – at hun selv har gennemført en Ironman, synes jeg også er med til, at hun forstår min mål med træningen.”


Thomas:

“Jeg har været utroligt glad for Lines hjælp. Som så mange andre har jeg ikke fået anden undervisning i svømningen end den, mange får i folkeskolen. Og dét er en del år siden efterhånden, hvilket nok også var tydeligt.

Line var hurtig til at fange hvor, hvordan og hvad, der kunne hjælpe mig. Hun spottede hurtigt, hvad jeg ikke havde styr på og dermed hvad, der skulle arbejdes med, så jeg hurtigt kunne mærke en forskel. Jeg føler, at jeg har forbedret mig meget og fået nogle værktøjer, som kan bringe mig videre. Og ikke mindst bringe mig igennem en triatlon til sommer!”


Poul Erik, 57 år:

“Da jeg startede ved Line kunne jeg kun svømme bryst. Jeg havde derfor brug for at lære crawl helt fra bunden, da mit mål var at gennemføre en triatlon. Jeg kontaktede derfor Line, tog en dyb indånding og gik i gang med træningen.

Line er en meget professionel og disciplineret underviser. Hendes arbejdsmetoder er systematiske, holder en fast, hvilket giver en en stærk følelse af, at man rent faktisk kan lære at svømme crawl.

Jeg har haft Line som svømmelære over flere sæsoner og kan klart mærke, at jeg forbedrer mig gang for gang. Jeg er meget tilfreds og kan klart anbefale Line – både til uøvede samt øvede svømmere. Line formår virkelig at flytte dit potentiale.”


Heidi, 35 år:

“Line var klart det rigtige valg for mig. Man imødekommes altid med et smil og masser af energi. Line har en fantastisk måde at undervise på, med rigtig mange gode øvelser, så  teknikken kommer på rette vej. Øvelserne tilpasses det niveau man er på, og hun formår at forklare dem, så det giver mening.

Vigtigst af alt er hun meget tålmodig og tror på, at man kan. Også selvom man ikke helt selv tro på det. Line giver aldrig op, selvom man er total motorisk uden for pædagogisk rækkevidde.

Crawl er ekstremt svært og kræver benhårdt arbejde, men med en super træner som Line, så bliver det næsten en leg.”


Camille Lykke, 26 år:

“Jeg dyrker tri på mellemlange og lange distancer. Jeg er “selvudlært crawler”, som havde brug for at få rettet på teknikken, så jeg kunne slippe min pull-bouy og få bedre styr på vandfølingen.

På meget kort tid fik jeg masse brugbare redskaber fra Line, som jeg kunne tage med mig videre, og som jeg den dag i stadig arbejder videre med samt tænker over.

Inden min 1. time med Line svømmede jeg altid med pull-buoy (eller våddragt), da jeg følte, at jeg ikke kunne holde den rette position i vandet uden. Det var en slags “redningsvest” for mig. Men efter bare en enkelt time fik jeg smidt pull-buoyen, og bruger den nu kun, når der skal trænes teknik. Det er da fremgang, der vil noget – på bare én time!

Jeg har fundet ud af, hvor vigtig teknik er i crawl, og jeg har rykket mig helt vildt det sidste års tid. Fra at føle, at jeg druknede uden pull-bouyen, til rent faktisk at have fået god fart i vandet.”


Maja, 39 år:

“Da jeg startede ved Line var meget nybegynder ift. triatlon. I dag kører jeg både hel og halv ironman. Men for at nå dertil, hvor jeg er i dag, var der helt sikkert noget svømning, der skulle styr på.

Fokus på træningen hos Line var det allermest basale. Jeg svømmede lidt crawl, da jeg kom, men Line valgte alligevel at starte “forfra” – men med god grund.  At få det hele pillet fra hinanden, for derefter at blive sat sammen igen på korrekt teknisk vis, gav mig en større sikkerhed i vandet, og en større tro på at jeg nok skulle komme til at meste også denne disciplin i triatlon.

Lines tålmodige, anerkendende og direkte tilgang gav mig en stor tryghed og modet til at sige, hvad jeg synes var svært. Hendes evne til at forklare og vise øvelserne på nye måder indtil de gav mening i både hjerne og krop, er uovertruffen.”